TREK POWERFLY 5

Trek Powerfly 5 Električni Mountainbike

Izaberite električni planinski bicikl iz Treka koji proširuje vaše granice. Powerfly 5 vam pomaže pri brzinama do 25 km/h i planine će vam izgledati kao mala brda. Nećete  osećati da vam motor pomaže kada krenete, ali definitivno hoćete osjetiti razliku! Biće vam pomalo čudno . Osjećate, ali ne čujete početak rada motora kako bi vam pomogao pri sledećem usponu. Ali osećate to u vašim butinama koje se ne umaraju. Bićete stalno u pokretu, pokretu koji se ne menja, čak i uzbrdo. Imaćete mnogo više snage na poslednjem usponu sa Trek Powerfly 5 električnim MTB-om. Ostali koji vas obično ostavljaju sada će voziti s vama ili će oni biti ostavljeni.
 

Powerfly proširuje vaše granice. Kombinuje Trekov dokazan dizajn sa pouzdanim pogonom na tehnologiju RIDE + električnog bicikla, okrećući svaku planinu na brdo i svaku vožnju u čisto uživanje.Kraj staze? Nije za tebe! Naročito ako tražite bicikl sa dodatnom snagom kako biste išli dalje. Powerfly vas vodi svuda i malo iznad.

Moćni motor Bosch motora pomaže vam do 25 km / h. Powerfly ima dodatnu snagu i ima mogućnost da vam pomogne da stignete na duže destinacije. Okvir je naravno Alpha Platinum Aluminium, dodatno ojačan zaštitom motora. Bontrager 29 “točkovi se brže i udobnije okreću i olakšavaju prevazilaženju prepreka.
 

Trek Care

Trek je lider u mnogim oblastima, ali garancija je takođe nešto što impresionira mnoge. Ako registrujete novi bicikl kod Treka, dobićete najbolju garanciju na tržištu. Trek daje dugogodišnju garanciju na ram i još mnogo toga.Sve o garanciji pročitajte na https://www.trekbikes.com/us/en_US/trek_bikes_warranty/

Ostavljamo vas da uživate u odličnoj vožnji Trek Powerfly.