TREK BIKE

O nama

BE-HA PROMO d.o.o.

Kompanija BE-HA PROMO je uvoznik i distributer najboljeg svjetskog biciklističkog brand-a  TREK. Bicikla  su američkog porijekla i jedina bicikla na tržištu sa doživotnom garancijom na ram bicikla.

Sve modele ovog prestižnog biciklističkog branda možete pogledati u naše dvije TREK BIKE CENTAR prodavnice. Stara prodavnica u ul. Gradačačka 29/5, u naselju Čengić Vila 2  (na lijevoj obali Miljacke) i u novoj prodavnici TREK BIKE CENTRA u ul. Džemala Bijedića 160, naselje Miljacka, kod novog Bingo City Centra.

Pored bicikala i biciklističke opreme, u prodavnicama možete pronaći sve rezervne orginalne Shimano dijelove, kao i gume proizvođača Continental, Kenda i CST. 

Svaka od poslovnica ima servis, a naši serviseri su spremni da riješe Vaš svaki zahtjev i problem.

U prodavnicama Vas čekaju, pored  “starih”  i dobro poznatih lica iz svijeta biciklizma,  i nove kolege, koji će Vam pomoći da svoje želje pretvorite u stvarnost. Na jednom mjestu ćete moći dobiti sve, od kvalitetnog bicikla, opreme, servisa, profesionalne usluge i što je najbitnije, prije svega ljudskog odnosa, te kvalitetnog i prijateljskog savjeta.

TREK BIKE CENTAR je kroz novi koncept i svoje osoblje, u  šestogodišnjem radu, ponudio nešto novo na BiH tržištu, prije svega  kvalitetne savjete kod kupovine, kako bi tačno kupili ono što Vama treba, a ne ono što inače većina prodavača želi da proda. Višegodišnje iskustvo u biciklizmu, kako kroz prodaju, tako kroz rekreativni i takmičarski dio mogu svakome pomoći za lakše donošenje odluke kod odabira svog ljubimca.

Od sada u našim prodavnicama možete kupiti  i opremu za neke od outdoor sportova, kao što je planinarenje, trail trčanje, i zimi skijanje, odnosno ski touring (popularnije kao turno skijanje) proizvođača Salewa i Dynafit.

“Bicikl je danas više od sporta, rekreacije, prevoznog sredstva. Bicikl je danas i zdravlje. Jednostavno, bicikl je život…”