NOSAČI BICIKLA THULE

TREK BIKE CENTAR Diler THULE nosača za sve namjene

Od sada u našem šopu možete nabaviti i THULE nosače za sve namjene.   U nastavku vam donosimo tekst o nosačima za bicikla koji će vas sigurno natjerati da se odlučite baš za THULE. Savršena kombinacija TREK-THULE.

 


 

Bilo da putujete sami ili s mnogo prijatelja i članova obitelji, ponesite svoj bicikl posvuda uz Thule nosač bicikla – brzo, lako i sigurno.

Nabavite savršen nosač za bicikl za svoj auto

Uz Thule nosač bicikla za auto moći ćete biciklirati na udaljenim cestama ili daleko od kuće po divljini. Thule ima različite vrste nosača bicikla za auto koji se mogu montirati na krov, kuku ili prtljažnik. Ako već imate krovni nosač, krovni nosač za bicikl mogao bi biti najjednostavnije rješenje, no nosač koji se montira na prtljažnik ili kuku često je lakši za utovar i istovar i odgovara težim biciklima.

Kao vodeći svjetski proizvođač nosača za bicikle za auto, Thule zna što vam je potrebno:

 • Visokokvalitetni, elegantni nosači bicikla za auto za profesionalne bicikliste, ali i obitelji
 • Sigurni, čvrsti proizvodi testirani u našem odjelu Thule Test Center
 • Velik izbor proizvoda koji točno odgovaraju vašim potrebama

  Krovni nosači za biciklThule krovni nosač za bicikl prevozi vaš bicikl kamo god krenuli. Pomoći ćemo vam da pronađete idealan krovni nosač za bicikl za montažu na vilicu, ramu ili kotač.

   Odaberite savršen krovni nosač za biciklRaspon Thule krovnih nosača za bicikl nudi cijeli izbor različitih opcija montaže i utovara/istovara. Od krovnih nosača bicikla za montažu na vilicu s opcijama za montažu kroz osovinu do montaže na ramu ili kotač. Ako već imate krovni nosač za automobil, možda je praktičnije rješenje da samo dodate krovni nosač za bicikl.  Pri kupnji Thule krovnog nosača za bicikl možete očekivati:
 • Izbor montaže na vilicu, ramu i kotač
 • Pametni dizajn za lak utovar/istovar
 • Dodatnu opremu za povećanje opcija utovarivanja
 • Nosači bicikla za postavljanje na kuku za vučuThule nosači bicikla za postavljanje na kuku lako se montiraju i koriste s opcijom prijevoza do 4 bicikla. Montiraju se na prihvatnu kuku za vuču, pa nije potreban bazni nosač.  Nosi do 4 bicikala!Thule nosač bicikla za kuku odličan je izbor ako s prijateljima ili obitelji želite u nove avanture s biciklima. Traženje savršenog nosača za bicikl za kuku za vas i vaš automobil ne može biti jednostavnije. Prvo navedite koliko bicikala želite prevesti. Potom možete odabrati platformu za lakši utovar i istovar ili nagibni nosač koji se otklanja kako biste imali pristup prtljažniku automobila.  Pri kupnji Thule nosača bicikla za postavljanje na kuku za vuču, možete odabrati:
 • Nosači bicikla za postavljanje kuku za vuču za 1 do 4 bicikla, uključujući e-bicikle
 • Nosače s platformom za lakši utovar i istovar
 • Nagibne nosače bicikla “s otklonom”, za lak pristup prtljažniku 

  Nosač bicikla za postavljanje na prtljažnikThule nosač bicikla za prtljažnik može biti savršen za prijevoz jednog ili više bicikala na stražnjem dijelu automobila – posebno ako vaš auto nema kuku za vuču ili konstrukciju za kvačenje. Povezite do 4 bicikla na putovanjeThule nosač za bicikl za prtljažnik omogućuje da vi i vaši prijatelji ili obitelj povezete bicikle kamo god pošli, a i dalje ćete imati mjesta za prijevoz opreme na krovu ako baš nemate prostora. Naš nosač za bicikl za prtljažnik nosi do 3 bicikla, a neki modeli imaju mjesta za čak 4 bicikla. Pomoći ćemo vam da pronađete nosač za bicikl za prtljažnik koji je savršen za vas i vaše bicikle. Thule nosač za bicikl za prtljažnik pruža:
 • Siguran prijevoz do 4 bicikla ovisno o proizvodu
 • Sigurnu i laku montažu na prtljažnik automobila
 • Lak utovar i istovar
 • Zaštitu od ogrebotina i drugih oštećenja rame bicikla


  Tekst i slike preuzete sa sajta https://www.thule.com