Nevjerovatni popusti u Trek Bike centru

Povodom svjetskog dana shopinga Crni petak iz Trek Bike centra Sarajevo su za vas pripremili nevjerovatna iznenađena i popuste, posebno na Trek i Cannondale bicikla od 25-30% samo danas i sutra 26.-27.11.

Požurite jer su količine ograničene. Ludi popusti se odnose i na kompletnu ponudu outdoor opreme brednova DYNAFIT (trail trcanje i planinarenje), Salewa zimske gojzerice, kao i brenda Kilpi.

Popusti na DYNAFIT opremu iz nove kolekcije su 35%, na Salewu 30% i Kilpi cak 40%.

I to nije sve, također na kompletnu biciklističku opremu očekuju vas popusti od 25-35%.

Iz Trek Bike centra Sarajevo obaviještavaju vas da će od 01.12. 2021. godine u ponudi imati alpske skije i opremu FISHER te će odmah na isti imati promotivne cijene od 20%.

Kako bi usluga za zimsku sezonu bila potpuna, sa radom je počeo i SKI SERVIS, na najnovijim mašinama firme WINTERSTAIGER iz Austrije, ove mašine su tehnološki najnaprednije i jedine ovakve u Bosni i Hercegovini.

Kompletnu ponudu možete vidjeti na web stranici www.bicikla.ba, a vise informacija možete dobiti na telefone 033 549 810 i 033 979 411.

Pozivaju vas i na druženje u naredna 2 dana u njihovom novom prodajnom salonu u ulici Džemala Bijedića 160, naselje Miljacka kod novog Bingo centra.

Source: Klix.ba