GIVEAWAY

Vrijeme je za Trekovu veliku godišnju nagradnu igru. Igramo se narednih 90 dana. Prvih 60 dana nagradna igra će se bazirati na bezbjednosti naših biciklista i nagrade će biti shodno tome, od biciklističkih kaciga, rasvjete, rukavica do lokota itd. Treća i finalna nagradna igra uključuje GLAVNU nagradu, a to je BICIKL. Dijelimo nagrade ukupne vrijednosti od oko 1000,00 KM.

 


Prva nagradna igra kreće od danas 30.08. i traje 30 dana. Druga nagradna igra počinje ubrzo nakon prve, a treća i glavna nagradna igra odmah po završetku druge. Svi učesnici tokom 90 dana učestvuju i u glavnoj nagradnoj igri. Igramo se narednih mjeseci kako bi naši biciklisti bili sigurniji na cesti, a samim tim razvijamo i svijest o važnosti biciklizma u našoj zemlji, kao i propisnom obilježavanju i opremanju biciklista. Jako je bitno da svi poštujemo zakone, donesene propise i doprinesemo boljem razumijevanju naše uloge na cesti. Glavna nagrada i veliko finale donosi nam i najveći razlog zašto pravimo nagradnu igru, a to je BICIKL. Neko će biti ponosni vlasnik nove mašine na dva točka, a mi jedva čekamo da vidimo ko će to biti. Zato se spremite. KREĆEMO.
Posebnu pažnju treba obratiti na pravila igre koja objavljujemo u produžetku ovoga teksta.


PRAVILA UČEŠĆA:
1) Potrebno je da budete pratioci na našim društvenim mrežama FB i INSTAGRAM, a ukoliko već niste zapratite nas.
2) Za biranje nagrada koristimo FB i IG comment picker stoga u komentar upišite nekoga s kim bi podijelili neku od nagrada ili jednostavno tagujte sami sebe.
3) Opcionalno: Lajkujte i podijelite ovaj post sa svojim prijateljima i pokažite im da i oni mogu da igraju

Nagradna igra je otvorena za sve uzraste ali je ograničena na Bosnu i Hercegovinu. Molimo vas da profili sa kojih nas pratite predstavljaju prave osobe ili firme/udruženja/organizacije.
Vi kao takmičari se obavezujete da ispunite gore zadata pravila kako bi učešće smatrano validnim. Ukoliko se ne ispuni neki od uslova ispadate iz takmičenja i traži se novi pobjednik. Ispunjavanjem svih gore navedenih pravila učešća automatski prihvatate uslove nagradne igre.

Sponzore nagradne igre je TREK BIKE CENTAR SARAJEVO.

NIKAKVA KUPOVINA NIJE POTREBNA ZA ULAZAK ILI OSVAJANJE NAGRADA. KUPOVINA BILO KOG PROIZVODA NE POVEĆAVA ŠANSE ZA OSVAJANJE NAGRADA.

Sva prava na dodatne izmjene u nagradnoj igri zadržava isključivo organizator nagradne igre, u ovom slučaju TREK BIKE CENTAR Sarajevo.