ELEKTRIČNI BICIKLI – DALJE. BRŽE.

Dobrodošli u novo carstvo biciklizma.
Sa električnim biciklima iz Trek-a ponosni smo što predstavljamo najnoviji, najnapredniji način vožnje duže, dalje i brže nego ikada prije. Putovanje e-biciklom je jedinstveno, nezaboravno i iskustvo koje se dešava jednom u životu, za vozače svih nivoa.

Uz e-bicikle, nismo samo promijenili vaš odmor. Promijenili smo način na koji voza;i različitih sposobnosti mogu zajedno otkrivati svijet. Električni bicikli su dostupni bez dodatnih troškova.

Trek Domane+ LT

Trek Verve+

Domane+ LT kombinuje najbolje od Domanea napravljenog za trku sa laganom asistencijom na pedale savršenom za najteže uspone. Za razliku od većine e-bicikla koje ste ranije vidjeli, prvenstveno funkcionira kao cestovni bicikl spreman da preuzmete vodstvo, ali na najtežim brdima ili najjačim čeonim vjetrovima, možete dobiti pojačanje pomoću električne funkcije. Odličan je za jake vozače koji žele sami da se nose s većinom terena, ali bi im trebala mala pomoć na teškim mjestima.

Verve+ je e-bicikl napravljen za ultra glatku i udobnu vožnju. Savršen je izbor za svakoga ko želi da bude ukorak s prijateljima ili porodicom na dužim rutama ili im treba pojačanje na brdima. Dizajn ima široke gume za stabilnost, niski okvir za jednostavno uključivanje i isključivanje i novi ekran koji je svjetliji i lakši za korištenje za praćenje baterije i još mnogo toga. Sa baterijom od 500 WH, ovaj dugotrajni bicikl savršen je za putovanja e-biciklom i pruža pomoć vozačima svih nivoa.

                     Nema razloga da ne volite putovanja e-biciklom.
                  Ali možemo pronaći najmanje šest razloga zašto ćete:

Zaljubite se u dva točka.
Vjerujemo da se svijet najbolje vidi sa sjedišta bicikla. Najbolji pogledi više nisu rezervirani za tvrdokorne vozače. Sa električnim biciklima Trek možete voziti dalje i vidjeti više svijeta nego ikada prije.

Uključeni certificirani mehaničari.
Bicikli s električnim pomoćnim motorom olakšavaju boravak s Trek Travel grupom pri bilo kojoj brzini, a njihovo održavanje u stanju izložbenog prostora je u našem DNK. Svi naši vodiči su certificirani mehaničari kako bi osigurali najbolju moguću vožnju.

To je trening, sa malo manje posla.

Zove se električna pomoć jer je to ono što jeste; pojačanje kada vam zatreba, a bicikl kada vam nije potrebno. Ovo nije moped i nema razloga da se osjećate krivim. To je samo još jedan način da se pridržavate vaših uslova.

Oni su napravljeni za vas.
Nekim gostima brda su pola zabave. Za druge, oni su prepreka na putu do sljedeće aktivnosti. Mladi, stari, strastveni ili amateri, sigurno ćete uživati u vožnji e-biciklom. To je samo karta za savršen dan na biciklu.

Najnovije susreće najveće.
Jednostavno rečeno, nema boljih električnih bicikala na tržištu od Trekove linije e-bicikala. Sa dugotrajnijom baterijom, naprednim komponentama i izuzetno elegantnim dizajnom, mi smo pobijedili one druge bicikle.

Osmijesi su zagarantovani.
Znamo da su električni bicikli zabavni. Već mjesecima ih vozimo u sjedištu Trek Bike Centra. Da, naši gosti ih obožavaju. Da, naši vodiči ih obožavaju. Ne, ne možete im odoliti.

                    Taj bicikl mi je omogućio ovu turu. Radio sam osnovnu vožnju svaki dan i nikada se nisam osjećao kao da                              ne  mogu pratiti grupu (koja je uključivala i olimpijskog maratonca, zaboga!). Stalno smo e-bicikl nazivali                                „velikim ekvilajzerom“ jer zaista čini aktivan odmor poput ovog dostupnim ljudima poput mene koji možda                            nisu na istom nivou kao strastveni vozači. Definitivno sam fan!”

– Edin, Trek Bike Centar gost

Šta kažu naši gosti:
“Tako cijenim opciju za električne bicikle. Nisam iskusan biciklista i mogao sam istinski uživati u rutama bez obzira na to koliko su izazovne i mnogo lakše obratim pažnju na svoje okruženje.”
—Esmer, Sarajevo