BIKEMAP – Svjetska kolekcija biciklističkih mapa

Biciklističke mape na jednom mjestu.

Za sve ljubitelje dvotočkaša, nešto što će vam se veoma svidjeti.

Predstavljamo vam BIKEMAP aplikaciju koja vam omogućava da unaprijed isplanirate vašu putanju. Jednostavan unos rute od tačke A do tačke B i stranica vam automatski izracuna pređeni put i ukupnu nadmorsku visinu ture. Stavite kraći opis ture ili dodajte zanimljive detalje koje ste slikali tokom ture.

U nastavku teksta nešto više o samoj aplikaciji i njenim mogućnostima

Dobrodošli u najveću kolekciju biciklističkih ruta na svetu! Tražite opuštajuću biciklističku turu, težak i brz trening izazov ili jednostavno najbrži, najsigurniji način da dođete od A do B u vašem gradu? Kreirajte savršenu biciklističku rutu sa online planerom.

Korištenjem ove mobilne aplikacije za navigaciju i praćenje vaše rute prilikom vožnje, pronađite popularne rute za bicikliste u blizini, izvozite svoje putanje iz Bikemap-a kao GPX ili KML datoteke za jednostavnu upotrebu na svojim navigacijskim uređajima, vodite evidenciju svojih omiljenih ruta i djelite ih sa Bikemap zajednicom.

Uživajte u nevjerovatnim karakteristikama svuda gde idete.
Sa potpuno izvornim aplikacijama za iOS i Android, sve što radite na jednom uređaju se sinhronizuje i prikazuje svuda.

Vašim turama može da prsitupi svako iz bilo kojeg dijela svijeta i pogleda kuda ste to sve vozili i kakvo je stanje same rute. Ovako omogućavate drugim biciklistima da isplaniraju svoje rute, i da se unaprijed upoznaju sa svim zahtjevima koje ruta ima.

ISTRAŽUJTE

Sa Bikemap-om, više od 3,2 miliona ruta je dostupno u više od 80 zemalja širom svijeta. Otkrijte najbolje mape biciklističkih staza oko vas – kreirane od bajkera za bicikliste. Uključujući korisne informacije, poput dužine biciklističke rute i interaktivnog profila elevacije. Svakodnevno je dodato više od 2.000 ruta putem Bikemap biciklističkog ruta planera!

VOZITE

Bikemap vam pomaže u navigaciji, prikazujući vašu trenutnu poziciju i interesantne tačke (npr. Orijentire, servisne radnje,itd) na interaktivnoj mapi – sve u realnom vremenu dok vozite biciklom na vašim omiljenim rutama Bikemap-a. Sa ugrađenom navigacijom za biciklizam, bezbedno vozite od A do B!

ŠERUJTE

Pridružite se više od 900.000 entuzijastičnih biciklista na Bikemap.net i budite deo konačne biciklističke zajednice. Dodajte svoju priču i najbolje slike na svoje rute i držite svoje prijatelje obavještenim – direktno preko Bikemap.net, Facebook, WhatsApp, Twitter i e-maila!

BIKEMAP PREMIUM

Da li ste umorni od skupih troškova rominga kada koristite mobilne podatke? Sa Bikemap Premium-om možete pristupiti svim biciklističkim turama. Kada koristite Bikemap biciklističku rutu i navigaciju za biciklizam, ne treba vam aktivna veza za prenos podataka. Sledeći biciklistički put u inostranstvo može krenuti!

Sa aplikacijom je i dostupno biranje regiona. Izaberite region i uživajte u istraživanju vaše sledeće rute.

Vaše rute ostaju snimljene na samoj aplikaciji i dostupne su svima da ih pregledaju i isplaniraju ili čak uzmu vašu rutu za vožnju.
Planiranje može da počne.

Kao što vidite sa lijeve strane možete da dodajete više tački a ne samo od tačke A do tačke B. Isplanirajte rutu i dobijate informacije o vremenu koje vam je potrebno , kilometraži, a aplikacija se ponaša i kao navigacija i pokazuje vam kada i gdje treba da skrenete.

PREDNOSTI

Jednostavna za upotrebu – Usluga BikeMap je veoma jednostavna za korišćenje: samo izaberite svoju početnu tačku, a zatim kliknite na put uz grubu putanju koju želite da preduzmete, a BikeMap će stvoriti pogodnu rutu, uz odgovarajuće puteve.

Točke od interesa – Još jedna uredna karakteristika platforme jeste da možete dodati interesantne tačke duž rute, kao što su kafe stanice i pauze.

Offline navigacija – Ako nadogradite na BikeMap Premium, možete preuzeti putanje i mape, a zatim ih pratiti off-line.

MANE

Čudne putanje – Ponekad se desi da vam aplikacija ne dozvoljava da vozite sporednim ulicama ili prolazima i konstantno vas usmjerava na već dobro poznate putanje ili puteve.Takođe BikeMap nije u mogućnosti da prati off-road vožnju osim ako to nisu već ucrtane staze.

Razlike u visini – Jedna od razlika na samoj platformi je poravnanje visine. Međutim BikeMap ne obuhvata sve te manje uspone i padove na stazi što dovodi do smanjenja visinke razlike.

Sve u svemu, BikeMap je pametna i jednostavna platforma za mapiranje na mreži.

Za sve one koji su znali za ovu aplikaciju podjelite vaše rute i omogućite i drugima da otkriju savršene rute za vožnju.

Vidimo se na stazi.

Slike i djelovi teksta preuzeti sa stranice bikemap.net